Velkommen til Engsig Børnehave

Her på hjemmesiden kan du læse lidt om vores institution, hvad vi står for og livet i Engsig Børnehave. Du kan endvidere ansøge om plads på vores venteliste her.


"Pædagogik er, for os i Engsig Børnehave, at formidle livsværdier, livserfaring og livsglæde. Det er vigtigt, at børn har deres barndom og frihed, inden de resten af livet skal måles og vurderes".

Engsig Børnehave er en selvejende privat institution med virkning fra den 1. marts 2012 med børn i alderen 2 år og 11 måneder til skolestart. Engsig Børnehave har eksisteret siden 1. oktober 1973 og er dermed én af Aabenraa Kommunes ældste børnehaver. Engsig Børnehave er medlem af Foreningen De Danske Børneinstitutioner (FDDB) i Aabenraa, som blev oprettet i 1938.

Engsig Børnehave har gennemløbet en omfattende renovering i 2010/2011 i forbindelse med en vandskade og hele huset fremstår nu i meget flot stand, lyst og indbydende.

Et naturligt sted at være

Børnehaven har en dejlig stor og nyere legeplads og skoven som nærmeste nabo. Omgivelserne og legepladsen, der er lavet af solide og smukke naturmaterialer er med til at gøre Engsig Børnehave til et dejligt naturområde. Her er plads til at nyde udelivet og gode muligheder for unikke naturoplevelser. Her kan børnene finde masser af frøer, bænkebidere, tusindben, edderkopper og biller. Og vi lærer børnene at være gode ved dyrene.


Stemningsvideo fra RINGRIDNING (d. 10. juni 2016)


Se også stemningsvideoer fra vores andre arrangementer og traditioner under videoer.
Engsig Børnehave, Engsig 2-4, 6200 Aabenraa, 74 62 25 77